Tantra voor mannen, in Noord-Holland

Tantric (S)Experience

De Tantric Experience is voor mannen die bereid zijn zichzelf te confronteren en inspireren om meer in verbinding te komen met hun seksuele energie aan de hand van beproefde tantrische technieken.

120 minuten

€ 200 investering

aanraking uitwisselen

seksuele coaching

geen ejaculatie

hygiëne en veiligheid

(Ont)spannend!

Onderzoekend, open en inhoudelijk

Vrijwel elke man denkt vaak aan- maar niet óver seks. Welke plek heeft seks in jouw leven? Waar verlang je écht naar? Ik bied een warme, liefdevolle en veilige plek waar we samen op ontdekkingstocht gaan om antwoorden op die vragen te vinden.

We beginnen met het vertragen van onze ademhaling en aanraking, waardoor je waarneming anders gaat aanvoelen. Door je hele lichaam aandacht te geven, komen we erachter waar blokkades zitten en waar de energie zich voornamelijk concentreert. Dit creëert ruimte waardoor je levensenergie gaat stromen. In mijn opvatting van tantra is seksualiteit de bron van levensenergie.

Tijdens de Tantric (S)experience maak ik gebruik van meditatie, ademhalingsoefeningen, aanraking en body to body huidcontact, stimulatie en eliminatie van zintuigen (bijvoorbeeld met een blinddoek), conversatie en heldere communicatie. It takes two to tantra, dus je bent actief betrokken bij alle oefeningen.

Oei, ik groei!

Confronterend, motiverend en hands-on

We besteden aandacht aan bewust voelen. Eerlijk uitspreken wat er in je hoofd omgaat. Dat kan emoties triggeren: diepe onzekerheid, onderdrukte frustratie, angst, schaamte, verdriet. Maar er kan ook (eindelijk) ruimte ontstaan voor pure, rauwe, ongepolijste geilheid. Hoe ga je daar vervolgens mee om zonder je ermee te identificeren? Zonder dat er direct een actie op moet volgen?

Naast veel energetische uitwisseling, doen we ook enkele oefeningen die specifiek gericht zijn op je pik en je kontje. De setting nodigt daarbij niet direct uit tot seks. Tijdens een Tantric (S)experience werk ik met je aan persoonlijke ontwikkeling. Het doel is vooral om je een ander perspectief op seksualiteit te geven. Vanuit verbinding met jezelf en de wereld om je heen.

Als je je nu zowel nerveus als hiertoe aangetrokken voelt, zit je goed!

(S)explore!

Hoofd, hart en seks

Vrijwel alle mannen hebben fantasieën, mindfucks en ideaalbeelden die ze weerhouden tot het hebben van levendige seks.

Je seks, je geilheid, bevindt zich in het gebied van je bekken. Via je pik en/of kontje reik je seksueel uit naar je omgeving.

Warm en liefdevol contact maak je fysiek gezien vanuit het gebied rond je borst waar je (spirituele) hart zich bevindt.

Volwassenen kunnen dat vaak los van elkaar voelen, maar heel lastig allebei tegelijk. In mijn Tantric (S)experience sessies nodig ik je uit onbewuste spanningen bewust te worden en te voelen welke verlangens worden onderdrukt. We zullen oefenen om contact te maken met jouw totaliteit, waarbij zowel je hartenergie als je seksuele energie zich mogen manifesteren.

ervaringen

Dit is wat andere mannen zeggen

“Ik heb de sessie als zeer fijn ervaren. Ik voel me zeer op m’n gemak bij je. De rust en het genot kunnen combineren was een nieuwe maar uiterst heerlijke interessante bedoening. Thank you.”

Norbert

“Ik vond het te gek. Ik heb geleerd dat het gevoel van orgasme verspreid kan worden door m’n hele lichaam. Ook verbinding maken tijdens seks, waarop je lichaam weer reageert is een hele fijne ervaring. Dus erg bedankt.”

Jeroen

“Het voelde eerst wat onwennig om zo open over seks te praten, maar het voelde heerlijk om alles te mogen zeggen zonder dat er een oordeel was. Ik voelde me echt gezien en gehoord door je. De aanraking was soms zacht en soms hard, maar precies wat ik nodig had. Dat voelde je perfect aan.”

Maarten

“Ik heb enorm genoten van mijn tijd met jou. Bij de stressvolle verhuizing van mijn ouders twee dagen na de sessie voelde ik me een rustpunt en dat was erg fijn en nieuw voor mij.”

Silke

“Er kwam een lading stress los die ik al een tijd vasthield. Daar ben ik heel dankbaar voor. Het was een intense middag die veel dieper ging dan alleen maar geil zijn. Ik had zoiets nooit meegemaakt, maar voelde vertrouwen er te mogen zijn.”

Damian

“De masturbatie-oefening en het stoppen met klaarkomen was een openbaring en pas ik thuis nog steeds toe. Heb er dus echt iets aan gehad als bonus op de fijne twee uur. Dankjewel!”

Michael

handig om te weten

Praktische informatie

Tijd en prijs

Een Tantric (S)experience duurt 120 minuten en kost €200. Betalen kan cash of via een Tikkie

Locatie en parkeren

Onze praktijk is gevestigd in Heerhugowaard Parkeren kan gratis voor de deur.

Middelen

Voor de algemene massage gebruik ik geurloze kokosolie. Voor de intieme delen gebruik ik glijmiddel op siliconenbasis.

Douchen

Het is fijn om schoon en fris aan een sessie te beginnen. In de praktijk zijn handdoeken en een douche aanwezig. 

Hygiëne

Hygiëne en veiligheid staan voorop. Ik gebruik condooms, handschoenen en glijmiddel bij al het intieme contact.

Uitwisseling

De Tantric (S)experience is een volledige ervaring waarbij de aanraking wederzijds kan zijn. 

contra-indicaties

"Ik voel me niet zo lekker"

In sommige gevallen is het niet verantwoord om te masseren. Sommige contra-indicaties zijn absoluut (x) en andere relatief of plaatselijk (!). Neem contact op voordat je een massage boekt, of meld de contra-indicatie bij de boeking als je al weet dat het geen probleem oplevert.

Deze lijst is niet uitputtend. Vraag gerust om advies als je ergens niet zeker van bent. Dan kijken we samen naar wat de beste aanpak is.

Koorts, griep, infectieziekten

Slechte algemene gezondheid

Ernstige vaataandoeningen

Besmettelijke huidziekten, steenpuisten

Te veel algehele pijn

Extreme vermoeidheid / uitputting

Alcohol- en drugsgebruik

Spataderen

Blessures

Ontstekingen

Open wonden

Te veel pijn op specifieke plekken