Tantra voor mannen, in Noord-Holland

Tantra Massage

De Tantra Massage is een sensuele ervaring gericht op ontspanning.

✓ Diepliggende spanning komt vrij

✓ Je voelt je lichter, vrijer en beweeglijker

✓ Jouw hele zenuwstelsel kalmeert

120 minuten

€ 200 investering

aanraking ontvangen

wel intiem, geen seks

geen ejaculatie

hygiëne en veiligheid

hoe werkt een Tantra Massage

Introductie

Ontspannen begint met erkennen dat je gespannen bent. Dat is voor veel mensen al best moeilijk. In het introductiegesprek nodig ik je daarom uit om jouw motivatie voor de massage uit te spreken. Op die manier kan ik de sessie aanpassen aan jou specifieke behoeften. 

Een tantra massage bevat ook diep lichaamswerk

stap 1 van 3: diep naar binnen

Bindweefsel

Spanning zit vaak diep in je lichaam. Het bindweefsel verhard. Als gevolg daarvan beperkt het de bewegingen van je lichaam. Door de speciale ‘MER’-techniek kan ik die spanning aanraken en het weefsel weer stap voor stap zacht maken. Hierdoor kunnen emoties loskomen. En soms geeft het een diep tintelend gevoel en veel mannen voelen zich speelser.

Stretchen

Aansluitend aan de diepe bindweefselbehandeling, stretch ik je benen, armen en ruggengraat. Hierdoor worden energiebanen verder geopend en wordt je hele lichaam zachter en vloeibaarder.

stap 2 van 3: zacht en erotisch

Olie-massage

Wanneer je zo open gaat en de energie weer stroomt, ben je extra gevoelig, zowel emotioneel als lichamelijk. Daarom masseer ik je hele lichaam met een fijne, geurloze, warme olie, waarbij elke vierkante centimeter aandacht krijgt. Zo mag je hier echt alles loslaten en volop genieten van de zachte en soms erotische aanraking. Ik gebruik hierbij afwisselend mijn handen, armen en bovenlijf.

Pik en kontje

Extra aandacht heb ik voor je pik en kontje. Heb je moeite met anaal ontspannen? Dan gebruik ik bijvoorbeeld mijn persoonlijk ontworpen 3-stappenplan om je hiermee te helpen. Zonder einddoel gaan we samen op zoek naar wat jouw kontje fijn vindt. Hetzelfde geldt voor je pik. Of je nu moeite hebt met een erectie of geen controle over klaarkomen; ik kan je helpen ontspannen en ontdekken wat jouw pik nodig heeft.

tantra massage cock yoga penismassage icoon
tantra massage reiki integratie icoon

stap 3 van 3: integratie

Reiki

Na deze ontspanningsreis ben je kwetsbaarder dan je denkt. Daarom is het belangrijk dat je gehele zenuwstelsel tot rust komt, zodat je de opgedane ervaring kunt integreren met je dagelijkse leven. Reiki is oorspronkelijk een vorm van heling door handoplegging. Ik ben opgeleid en ingewijd in de eerste graad van de authentieke Reiki Usui Ryoho. Met mijn ervaring gebruik ik Reiki ook bij de integratie van de buitengewone energetische opening.

Na de Tantra Massage

Een sessie stopt niet bij het afscheid nemen. Daarom kijken we samen naar wat je ervaring is en wat je mee naar huis zou willen nemen. Zo kan ik je helpen met bepaalde oefeningen, tips over literatuur en ben beschikbaar voor vragen na afloop.

ervaringen

Dit vinden andere mannen

"Geweldige massage, ontspanning en spanning zeker doen, een echte aanrader"

Ton

"Johan is een bijzonder mens met heel veel kennis in zijn vakgebied. Zijn massages zijn altijd mooi, liefdevol en krachtig. Johan is meer dan een masseur, hij weet via zijn massage grote emoties los te maken en aan het einde van de sessie voel je je als herboren."

Robert

"Mijn ervaring met Johan overweldigde me nogal en ik liep naar huis als een beter mens.

Johan is zonder twijfel een echte professional en expert in zijn vakgebied en biedt zijn behandeling met ontzettende kalmte, precisie, professionaliteit en hij is ook nog schattig en fit."

Mike

"Johan bezoeken als je een tripje naar Amsterdam maakt, is zeer aan te bevelen. Dit is geen reguliere massage. Johan is iemand waarvoor je je makkelijk open stelt en met wie je makkelijk je seksuele problematiek mee bespreekt/deelt. Hij is afgestemd op zijn client, begrijpt je omstandigheden. Hoe meer je je open stelt, hoe meer Johan met je meevoelt en je begeleid.

Ik kijk uit naar mijn volgende ontmoeting met Johan zodra ik weer in Amsterdam ben."

James

"Meerdere ervaringen gehad. Al heel veel massages maar bij Johan is het zo anders en fijn. Zeker als je je helemaal ontspant. Oftewel een aanrader."

Marcel

"Ik heb nu een aantal massages/ behandelingen van Johan gekregen en ik waardeer heel erg de liefdevolle aandacht die hij me geeft, zijn intuïtie om te doen wat nodig is in het moment, zijn sensuele aanraking, en zijn kennis van hoe alles in het lichaam met elkaar is verbonden en behandeld kan worden."

Pierre

"Het diep aanraken van je onderhuidse spieren met zijn vingers en armen, het voelen van zijn ademhaling over je lichaam, het masseren van je penis en ballen en het wrijven van zijn vingers langs en in je anus is onvoorstelbaar opwindend maar zonder te verwachten tegen prestatie. Hierdoor kan je er langer van genieten en wordt er een positieve energie in je lichaam opgebouwd."

Peter

"Eerste keer: een sfeervolle ruimte; thee en een kennismakingspraatje; me op mijn gemak gaan voelen; intiem oprecht contact; heerlijke aanraking; steeds oogcontact tijdens het asswork; ik voel me veilig en gezien."

Martin

"Johan snapt t!

Ik kwam toevallig bij Johan uit toen ik een nieuwe masseur zocht en was blij verrast met het warme welkom en de zeer persoonlijke aandacht. Hij geeft maatwerk, kijkt in je ogen, luistert naar je lichaam en past zijn behandeling daar de komende twee uur op aan. Dat had ik nog nooit zo meegemaakt.
Mijn lijf reageerde totaal verrast op zijn manier van aanraking en massage dus wat mij betreft blijven we aan elkaar verbonden!"

Lukas

"Met aandacht en professioneel

Al langere tijd word ik door Johan gemasseerd. Elke keer zie ik er naar uit en geniet. Het is vertrouwd en voel mij op mijn gemak bij hem. Zijn zachte en warme uitstraling dragen daar toe bij. Met overgave onderga ik zijn intense, sensuele en liefdevolle aanrakingen. Hij doet dit zorgvuldig, met persoonlijke aandacht en voelt aan wat ik op dat moment nodig heb. Dat is troostend, geeft mij zelfvertrouwen en maakt mij blij."

Alfons

"Verrassend en persoonlijk

Heb nu meerdere en ook verschillende massages meegemaakt. Wat mij opvalt is dat het elke keer een verrassing is hoe jij de massage doet Johan! Sowieso ben je echt en intens met de persoon bezig die je masseert. Elke keer ga ik met een heel goed en blij energiek gevoel weg. Kom heel graag terug, het is gewoon een feestje Johan: THX.

Aris

handig om te weten

Praktische informatie

Tijd en prijs

Een Tantra Massage duurt 120 minuten en kost €210. Betalen kan cash of via Tikkie. Een btw-factuur kost €10 ex. btw.

Locatie en parkeren

Onze praktijk is gevestigd in Heerhugowaard. Parkeren kan gratis voor de deur.

Middelen

Bij de algemene massage gebruik ik geurloze kokosolie. Voor de intieme delen gebruik ik glijmiddel op siliconenbasis.

Comfort en Hygiëne

In de praktijk zijn handdoeken en een douche aanwezig. Ik gebruik waar nodig handschoenen en glijmiddel.

De rol van kleding

Bij de Tantra Massage hou ik altijd mijn broek aan. Dit waarborgt mijn professionaliteit en zorgt bij jou voor rust.

Aanraking ontvangen

De Tantra Massage is een sessie waarbij ik geef en jij ontvangt. Je mag je volledig ontspannen. Terug aanraken doe je niet.

contra-indicaties

"Ik voel me niet zo lekker"

In sommige gevallen is het niet verantwoord om te masseren. Sommige contra-indicaties zijn absoluut (x) en andere relatief of plaatselijk (!). Neem contact op voordat je een massage boekt, of meld de contra-indicatie bij de boeking als je al weet dat het geen probleem oplevert.

Deze lijst is niet uitputtend. Vraag gerust om advies als je ergens niet zeker van bent. Dan kijken we samen naar wat de beste aanpak is.

Koorts, griep, infectieziekten

Slechte algemene gezondheid

Ernstige vaataandoeningen

Besmettelijke huidziekten, steenpuisten

Te veel algehele pijn

Extreme vermoeidheid / uitputting

Alcohol- en drugsgebruik

Spataderen

Blessures

Ontstekingen

Open wonden

Te veel pijn op specifieke plekken

aandachtspunten

Je komt niet klaar

De massage is bedoeld om energie op te bouwen in je lichaam. Klaarkomen doet het tegenovergestelde. Daarom kom je niet klaar tijdens de massage.

Ik raak alleen jou aan

Tijdens de massage gaat de aanraking één kant op. Ik masseer jou en jij ontspant zoveel je kunt. Je raakt mij niet bewust aan.

Mijn onderbroek blijft aan

Jij mag naakt en ik masseer elk deel van je lichaam. Ik hou zelf mijn onderbroek aan. Op die manier kan ik het beste mijn werk doen.

Wel intimiteit, geen seks

Een tantrische ontspanningsmassage is heel intiem. Jij bent naakt en ik raak je aan. Ik masseer je pik, ballen en billen. Maar we hebben geen seks.

Zorg dat je schoon bent

Ik vind het fijn als je gedoucht bent. Dat kan zowel voor als na de sessie in mijn praktijk. Zwetende oksels of geurende bilnaden zijn niet prettig.

Respecteer onze tijd

Zorg dat je op tijd bent. 5 à 10 minuten voor aanvang aanwezig vind ik het fijnst. Vertraging? Laat het me zo snel mogelijk weten.