Cock Yoga

Meer gevoel en plezier in je pik

(je kunt tot 24 uur vantevoren je afspraak wijzigen of annuleren zonder kosten)

+ Cock Yoga

Cock Yoga is bedoeld om de spieren van je pik te stretchen en te ontspannen. De manier waarop we als mannen meestal leerden masturberen is schadelijk voor ons lichaam. We doen onze pik, en het omliggende gebied geweld aan. Daardoor door ontstaat spanning. En de spieren verkrampen en je pik trekt langzaam naar binnen. Je hebt dit niet meteen door, omdat het langzaam gaat. Totdat je op een leeftijd komt waarop je problemen ervaart. Veel mannen krijgen op een bepaald moment te kampen met:

  • erectieproblemen
  • voortijdige/ongewenste zaadlozingen
  • verlies van controle
  • verlies van plezier in seks

Je kunt dit voorkomen door een andere manier van masturberen aan te leren. Daarnaast kan je de verkramping met geduld en aandacht terugdraaien. Wanneer je Cock Yoga toevoegd aan de sessie help ik je hiermee. Ik geef je exclusieve tips en leer je de technieken van yoga met je pik. Het resultaat: meer ontspanning, natuurlijke erecties en meer controle op je zaadlozingen. Je krijgt weer meer en langer plezier van seks.

Lees ook over:

Tantramassage

Asswork

Onze nieuwe website komt eraan

En dat niet alleen: Mijn partner Jordy komt erbij met zijn Tantic (S)experience. We geven ieder onze eigen, unieke sessies. En we gaan meer interessante info delen over seks, mannen, schaamte, taboe, etc. Schrijf je dus in en blijf op de hoogte.

You have Successfully Subscribed!