AssWork

Een ontspannen kontje zonder pijn

(je kunt tot 24 uur vantevoren je afspraak wijzigen of annuleren zonder kosten)

Asswork: pijnvrij in aanraking

In een Asswork sessie draait alles om jouw relatie met je anus. Ik begeleid je in het onderzoeken en opbouwen van die relatie. Samen onderzoeken we verschillende facetten, zoals:

  • schaamte
  • ongemak
  • pijn
  • taboe
  • anatomie
  • praktische tips

Hoe we de sessie invullen hangt af van jouw ervaring en behoefte. Heb je bijvoorbeeld veel ervaring, maar ervaar je altijd pijn? Dan kunnen we ons focussen op de oorzaak daarvan. Heb je geen ervaring en heb je geen idee hoe je moet beginnen? Dan kan ik je helpen de eerste stappen te zetten. Voor sommige mensen betekent dit alleen maar praten en zodoende leren, voor andere mensen zal het hands-on bodywork worden. Meestal ergens daartussenin of een combinatie.

Werken met blokkades

Energie kan alleen door je lichaam circuleren als je helemaal vrij bent van blokkades. Bij veel mannen is de kringspier en het perineum geblokkeerd. Dat kan verschillende oorzaken hebben. In een Asswork sessie help ik je deze blokkades te ontdekken en los te maken en leer ik je hoe je dit zelf kunt voortzetten en onderhouden. Het losmaken van deze blokkades kan een emotioneel proces zijn. Daarom is het vaak aan te raden om deze optie pas te integreren wanneer je mij wat beter kent. Door bewust adem te halen kan je de spanning uit je lichaam laten wegstromen. Ik begeleid je daarbij. Het allerbelangrijkste is dat we op jouw tempo werken. Alleen dan kan je een gezonde start maken richting plezierige anale seks.

+ Assplay

Een goede relatie met je anus is zo ontzettend belangrijk. Spanning gaat makkelijk vastzitten in je kringspieren. Bedenk maar eens hoe je lichaam reageert als je schrikt of anderzins spanning ervaart. Het eerste dat zich aanspant is je kringspier.

Of je nu al veel gewend bent of pas net begint; een liefdevolle en speelse massage van je kringspier en prostaat kan een geweldige ervaring zijn. Vanuit de rust van de ontspanningsmassage speel ik met je kontje en laat ik je de sensaties van je anus ervaren.

De aandachtige aanraking kan veel losmaken. Het kan je confronteren met gevoelens van

  • schaamte
  • pijn
  • ongemak

Een liefdevolle aanraking kan je een mooie positieve indruk geven van hoe je met je anus kunt omgaan. Wanneer je door de eerste lagen van schaamte en ongemak heen bent, kan het je vervullen met sensationele tintelingen en een diep gevoel van voldoening.

Verschil met Asswork

Het verschil tussen Assplay en Asswork heeft te maken met de mate waarin jij problemen of obstakels ervaart. Assplay past goed bij een ontspanningsmassage. Het is bedoeld voor mannen die het fijn vinden en geen of nauwelijks problemen ervaren. Wanneer je structureeel tegen problemen aanloopt, of moeite hebt om contact te maken met je kringspier, dan is de Asswork een betere keuze voor je.

Lees ook over:

Cock Yoga

Tantramassage