Tantramassage voor mannen

Mix en match jouw ideale ervaring

(je kunt tot 24 uur vantevoren je afspraak wijzigen of annuleren zonder kosten)

Tantramassage

De tantramassage is bovenal een sensuele ervaring waarna je je weer vitaal voelt.

Je wordt met aandacht aangeraakt. Daardoor ontstaat een veld van zorgzaamheid en acceptatie. Je mag zijn zoals je bent. Niets hoeft anders te zijn. Je mag alle verplichtingen, alle drang om te presteren, alle overdenkingen loslaten. Beetje bij beetje kom je tot rust. En het wordt stil in je hoofd.

Gevoelens, emoties en gedachten die opkomen zijn welkom en kunnen deel worden van de ervaring. Door deze toe te laten, kan je dichter bij jezelf komen en meer inzicht in jezelf ontwikkelen. In de veilige ruimte die ontstaat, krijg je ruimte om je hele lijf te voelen.

Elk deel van je lichaam krijgt aandacht. Waardoor je als vanzelf dieper gaat ademhalen. Zo kom je tot leven. Als gevolg daarvan kan er meer energie door je lijf stromen. Ook seksuele energie of geilheid. Dit is ook welkom.

We maken vooraf duidelijke afspraken over wat hierbij wel en niet kan. Je komt bijvoorbeeld niet klaar, ik hou mijn onderbroek aan en de aanraking gaat één kant op. Lees alle belangrijke info over mijn tantramassages

+ Cock Yoga

Cock Yoga is bedoeld om de spieren van je pik te stretchen en te ontspannen. De manier waarop we als mannen meestal leerden masturberen is schadelijk voor ons lichaam. We doen onze pik, en het omliggende gebied geweld aan. Daardoor door ontstaat spanning. En de spieren verkrampen en je pik trekt langzaam naar binnen. Je hebt dit niet meteen door, omdat het langzaam gaat. Totdat je op een leeftijd komt waarop je problemen ervaart. Veel mannen krijgen op een bepaald moment te kampen met:

 • erectieproblemen
 • voortijdige/ongewenste zaadlozingen
 • verlies van controle
 • verlies van plezier in seks

Je kunt dit voorkomen door een andere manier van masturberen aan te leren. Daarnaast kan je de verkramping met geduld en aandacht terugdraaien. Wanneer je Cock Yoga toevoegd aan de sessie help ik je hiermee. Ik geef je exclusieve tips en leer je de technieken van yoga met je pik. Het resultaat: meer ontspanning, natuurlijke erecties en meer controle op je zaadlozingen. Je krijgt weer meer en langer plezier van seks.

+ Assplay

Een goede relatie met je anus is zo ontzettend belangrijk. Spanning gaat makkelijk vastzitten in je kringspieren. Bedenk maar eens hoe je lichaam reageert als je schrikt of anderzins spanning ervaart. Het eerste dat zich aanspant is je kringspier.

Of je nu al veel gewend bent of pas net begint; een liefdevolle en speelse massage van je kringspier en prostaat kan een geweldige ervaring zijn. Vanuit de rust van de ontspanningsmassage speel ik met je kontje en laat ik je de sensaties van je anus ervaren.

De aandachtige aanraking kan veel losmaken. Het kan je confronteren met gevoelens van

 • schaamte
 • pijn
 • ongemak

Een liefdevolle aanraking kan je een mooie positieve indruk geven van hoe je met je anus kunt omgaan. Wanneer je door de eerste lagen van schaamte en ongemak heen bent, kan het je vervullen met sensationele tintelingen en een diep gevoel van voldoening.

Verschil met Asswork

Het verschil tussen Assplay en Asswork heeft te maken met de mate waarin jij problemen of obstakels ervaart. Assplay past goed bij een ontspanningsmassage. Het is bedoeld voor mannen die het fijn vinden en geen of nauwelijks problemen ervaren. Wanneer je structureeel tegen problemen aanloopt, of moeite hebt om contact te maken met je kringspier, dan is de Asswork een betere keuze voor je.

Energetic Release

Ontspanning en persoonlijke ontwikkeling

Diep in je lijf, maar zeker ook aan de oppervlakte, zit verstijfd bindweefsel dat de orgaanfuncties en beweeglijkheid van je lijf negatief beïnvloedt. Normaal gesproken heb je dat helemaal niet door, want je bent gewend om ermee te leven. Maar onbewust hebben die verhardingen effect op hoe jij je voelt en beweegt.

In een Energetic Release sessie gaan we onderzoek doen naar die blokkades. Misschien heb je lichamelijke klachten, die we als uitgangspunt kunnen nemen. Vaak gaat het meer over emoties of gevoelens en heb je niet echt een idee waar dat zit. De sessie helpt je daarom beter te luisteren naar je lichaam.

Twee dingen zijn erg belangrijk tijdens de Energetic Release:

 • communicatie
 • bewust-zijn

Tijdens de sessie gaan we samen op zoek. Ik zal bijvoorbeeld vragen wat jij voelt. Het is dan fijn als je dat onder woorden kan brengen, of soms is een fysieke reactie voldoende. Maar ook niets voelen kan onderdeel zijn van het proces. Bewust-zijn en observeren vraagt inzet en toewijding.

Door druk uit te oefenen en je lichaam in beweging te brengen, in combinatie met ademhaling, werken we samen de verstijving los. Dat is geen makkelijk proces. Diepgewortelde emoties kunnen naar de oppervlakte komen. Soms herinneringen aan niet zo fijne gebeurtenissen. Of gewoon pijn, zonder verhaal.

Waarom zou je dit proces aan willen gaan?

Als je merkt dat je vastloopt in je dagelijkse leven en begrijpt dat je via fysiek werk meer openheid en flexibiliteit kan ervaren. Je dagelijkse pijntjes en mindfucks nemen af en worden beter te hanteren. Je wordt niet alleen flexibiler in je lijf, maar ook in je geest.

Wat betekent Energetic Release nou eigenlijk?

‘Release’ heeft meerdere betekenissen, waaronder: loslaten, vrijlaten, verlossen, afstaan. Deze woorden zijn allemaal van toepassing op het werk dat we samen doen. Ik gebruik bewust de Engelse term, omdat daarin al die verschillende facetten verborgen liggen.

Asswork: pijnvrij in aanraking

In een Asswork sessie draait alles om jouw relatie met je anus. Ik begeleid je in het onderzoeken en opbouwen van die relatie. Samen onderzoeken we verschillende facetten, zoals:

 • schaamte
 • ongemak
 • pijn
 • taboe
 • anatomie
 • praktische tips

Hoe we de sessie invullen hangt af van jouw ervaring en behoefte. Heb je bijvoorbeeld veel ervaring, maar ervaar je altijd pijn? Dan kunnen we ons focussen op de oorzaak daarvan. Heb je geen ervaring en heb je geen idee hoe je moet beginnen? Dan kan ik je helpen de eerste stappen te zetten. Voor sommige mensen betekent dit alleen maar praten en zodoende leren, voor andere mensen zal het hands-on bodywork worden. Meestal ergens daartussenin of een combinatie.

Werken met blokkades

Energie kan alleen door je lichaam circuleren als je helemaal vrij bent van blokkades. Bij veel mannen is de kringspier en het perineum geblokkeerd. Dat kan verschillende oorzaken hebben. In een Asswork sessie help ik je deze blokkades te ontdekken en los te maken en leer ik je hoe je dit zelf kunt voortzetten en onderhouden. Het losmaken van deze blokkades kan een emotioneel proces zijn. Daarom is het vaak aan te raden om deze optie pas te integreren wanneer je mij wat beter kent. Door bewust adem te halen kan je de spanning uit je lichaam laten wegstromen. Ik begeleid je daarbij. Het allerbelangrijkste is dat we op jouw tempo werken. Alleen dan kan je een gezonde start maken richting plezierige anale seks.

Meditatie: een levenskompas

Voor mij is meditatie een dagelijkse oefening die me op koers houdt. Meditatie geeft mij inzicht in dagelijkse dingen. Het helpt me belangrijke beslissingen maken. En ik deel graag mijn kennis en ervaring met jou.

Identificatie loslaten

Wanneer je hoofd op volle toeren draait en je volledig geabsorbeerd bent in dagelijkse beslommeringen, zoals je werk of je relatie, is het moeilijk om het bredere perspectief te blijven zien. De oefening van meditatie kan je helpen. Het peutert je als het ware los van die dagelijkse beslommeringen. Je voelt je minder geïdentificeerd met wat er gebeurd. Wanneer je de identificatie kan loslaten, worden keuzes helderder. Je kunt intunen op wat jij écht wilt. Oplossingen dienen zich dan vaak op een natuurlijke wijze aan. En je leven ontvouwt zich vanuit ontspanning.

Ogen open

De volgende stap is om meditatie als oefening te integreren in je dagelijkse leven. Om vanuit de stille meditatie houding je ogen te openen en de wereld te ontdekken, zonder het contact met jezelf te verliezen. Dat vraagt oefening. Het resultaat? Een vrijer leven, met meer plezier, welvaart, rust, voldoening. Elke dag weer. Als je meditatie wilt ontdekken, op zichzelf of in combinatie met massage, stuur mij dan eerst een bericht. Er zijn veel verschillende manieren waarop we dit kunnen oppakken en ik stem de sessie graag persoonlijk op jou af.