Mijn missie

Mannen die midden in het leven staan vervullen met hoge kwaliteit aanraking en hen helpen los te breken uit het dwangbuis van een hectische agenda.

(je kunt tot 24 uur vantevoren je afspraak wijzigen of annuleren zonder kosten)

Mijn visie

Kwaliteit van aanraking

De kwaliteit van aanraking heeft mijn prioriteit. Daarom beweeg ik met zorg en aandacht, soms zacht, soms stevig, maar altijd met bewustzijn. Ik streef naar een gevoel van geborgenheid, dat je helpt jezelf totaal over te geven en ultieme ontspanning te ervaren.

Persoonlijke aandacht

Tijdens en rondom de sessies kies ik voor een persoonlijke benadering. Jouw verhaal doet er toe. Jouw verlangens en behoeften zijn voor mij de belangrijkste leidraad. Zonder therapeutisch te worden, besteed ik aandacht aan wie jij bent, op een menselijk niveau. 

Aanvoelen wat nodig is

Elk mens is anders, elke dag is anders. Daarom werk ik niet met vaststaande patronen of riedeltjes. De hoge kwaliteit aanraking wordt versterkt door een intuïtief aanvoelen van wat jouw lijf nodig heeft. Hier. Nu. En dat heeft effect op je voor en na de sessie.

Persoonlijke ontwikkeling

Ik heb ontdekt dat lichaamswerk kan bijdragen aan persoonl§ijke ontwikkeling. Daarom creëer ik een ruimte waarin alle emoties en belevingen welkom zijn. Dit kan inzichten opleveren die je leven structureel veranderen. 

Open over seksualiteit

Mijn benadering van seksualiteit is open en transparant. Genieten staat centraal. Seksuele handelingen zijn meestal bijna uitsluitend gericht op pik en billen. Mijn streven is jou de kracht en sensatie van seksuele energie te laten ervaren door jouw hele lichaam. Een extatische ervaring die je nog lang bij blijft.

Voor wie is Pure Male Massage?

  • Mannen die op zoek zijn naar een exclusieve behandeling, met persoonlijke aandacht.
  • Mannen die met een standaard massage niet genoeg kunnen ontspannen. 
  • Mannen die bereid zijn aan zichzelf te werken.
  • Mannen die de kracht van overgave/loslaten van controle begrijpen. 
  • Mannen die midden in het leven staan en behoefte hebben aan vertragen temidden van hun hectische agenda.