Voorbereiding

Belangrijke aandachtspunten

(je kunt tot 24 uur vantevoren je afspraak wijzigen of annuleren zonder kosten)

Je komt niet klaar

De massage is bedoeld om energie op te bouwen in je lichaam. Klaarkomen doet het tegenovergestelde. Daarom kom je niet klaar tijdens de massage.

Mijn onderbroek blijft aan

Jij mag naakt en ik masseer elk deel van je lichaam. Ik hou zelf mijn onderbroek aan. Op die manier kan ik het beste mijn werk doen.

Ik raak alleen jou aan

Tijdens de massage gaat de aanraking één kant op. Ik masseer jou en jij ontspant zoveel je kunt. Je raakt mij niet bewust aan.

Wel intimiteit, geen seks

Een ontspanningsmassage is heel intiem. Jij bent naakt en ik raak je aan. Ik masseer je pik, ballen en billen. Maar we hebben geen seks.

Zorg dat je schoon bent

Ik vind het fijn als je gedoucht bent. Dat kan eventueel voor en na de sessie in mijn praktijk. Zwetende oksels of geurende bilnaden zijn niet prettig.

Vochtige doekjes

Droog toiletpapier maakt je billen niet goed schoon. Gebruik vochtige doekjes zonder conserveringsmiddelen. Deze zijn altijd beschikbaar in mijn praktijk.

Route en parkeren

Mijn praktijk is gevestigd in Aerdenhout, Noord-Holland. Parkeren kan in de straat en is gratis.

Bellen, Whatsapp, Email

Ik ben bereikbaar via telefoon, Whatsapp en email. Mijn telefoonnummer is 0629406708

Contra-indicaties

Wanneer je je massage beter kunt uitstellen

In sommige gevallen is het niet verantwoord om te masseren. Sommige contra-indicaties zijn absoluut en andere relatief of plaatselijk. Neem contact op voordat je een massage boekt, of meld de contra-indicatie bij de boeking als je al weet dat het geen probleem oplevert.

Deze lijst is niet uitputtend. Vraag gerust om advies als je ergens niet zeker van bent. Dan kijken we samen naar wat de beste aanpak is.

 

Volledige contra-indicaties

 • Koorts, griep, infectieziektes
 • Slechte algemene gezondheid
 • Ernstige vaataandoeningen
 • Besmettelijke huidziekten, steenpuisten
 • Te veel pijn
 • Extreme vermoeidheid / uitputting
 • Alcohol- en drugsgebruik

Gedeeltelijke contra-indicaties

Hierbij wordt de plek van de aandoening niet gemasseerd

 • Spataderen
 • Blessures
 • Ontstekingen
 • Open wonden

Wat raak ik wel en niet aan

Zo weet je precies wat je wel en niet kan verwachten

Ontspanningsmassage: helemaal naakt

De ontspanningsmassage is een full body massage. Alle lichaamsdelen komen aan bod en zijn even belangrijk. Op een natuurlijke manier volg ik de flow van je lichaam. Waar jij aandacht nodig hebt, geef ik het. Dat kan soms pijnlijk en soms heel plezierig zijn.  

De Cock Yoga en Assplay zijn vooral toevoegingen aan de ontspanningsmassage. Het betekent dat ik dan extra aandacht besteed aan je pik of je kontje.

Bij een Asswork sessie masseer ik eerst je hele lijf om je rustig te laten landen en vertrouwd te raken met mijn aanraking. Ik besteed daarna minstens 1 uur aan het masseren en losmaken van je heupen, schaambeen, perineum en kringspier. 

Energetic Release: deels gekleed

Een Energetic Release-sessie is in de basis gericht op het bovenlichaam, van nek tot heupen. Ook ledematen kunnen aan bod komen. Hierbij mag je een onderbroek en/of comfortabele broek aanhouden.

Wil je deze sessie combineren met Asswork, dan is het uiteraard wel noodzakelijk om naakt te zijn.