Algemene voorwaarden

De kleine lettertjes, zo leesbaar mogelijk

(je kunt tot 24 uur vantevoren je afspraak wijzigen of annuleren zonder kosten)

Verantwoordelijkheid

1. De massages die je bij Pure Male Massage ondergaat, zijn niet bedoeld om ‘medische condities’ (zoals ziekte, acute of chronische klachten) te diagnosticeren en/of te behandelen. Bij twijfel over een aandoening of blessure kan besloten worden om af te zien van het geven van een massage en kan ik je doorverwijzen naar een arts/therapeut/specialist. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra jouw behandelend arts hierin toestemt. 

2. Ben je onder behandeling van een arts, therapeut of specialist, of gebruik je medicijnen dan is het verstandig met je arts te overleggen of je gemasseerd mag worden.

3. De cliënt is zelf verantwoordelijk voor de informatie en de juistheid ervan die hij/zij tijdens het intake gesprek aan mij verstrekt, zodat ik de massage zo verantwoordelijk en veilig mogelijk uit kan voeren. 

4. Pure Male Massage voelt zich verantwoordelijk voor jouw eigendommen. Daarom doe ik mijn uiterste best om deze tijdens de behandeling zo goed mogelijk te beschermen zodat je echt kan ontspannen. 

5. De diploma’s / certificaten die behaald zijn, zijn voor jou als cliënt beschikbaar om te zien.

 

Privacy

6. Bij het maken van een afspraak wordt altijd je e-mailadres en telefoonnummer gevraagd voor mijn administratie. Bovendien worden alle persoonlijke en medische gegevens die je voor of tijdens de massage aan mij geeft, vertrouwelijk behandeld. Zonder jouw toestemming worden deze nooit aan derden verstrekt.

7. Mijn website puremalemassage.nl is beveiligd met een Secure Socket Layer (SSL) beveiligscertificaat. Hiermee kan ik optimale veiligheid van jouw persoonsgegevens garanderen.

 

Omgangsvormen

8. Wederzijds respect in een veilige sfeer en goede hygiëne voor zowel jou als mij is een vanzelfsprekendheid tijdens een massage.

9. De sessies die worden gegeven, zijn vrij van seks. Betast je jezelf of mij seksueel of maak je seksueel getinte opmerkingen, dan zal ik de massage stoppen en je per direct naar huis sturen.

10. Mobiele telefoons e.d. dienen uit te staan of op vliegtuigstand voor aanvang van de massage.

 

Betaling en tevredenheid

11. Je kunt bij mij contant en met pin betalen, online vooraf via paypal of per elektronische overboeking naar NL55 TRIO 0197 7989 26.

12. Pure Male Massage neemt negatieve resultaten serieus en ik zal mijn uiterste best doen dit naar vermogen op te lossen. Het is daarom erg belangrijk dat je mij de juiste informatie geeft over eventuele blessures en/of ziektes. 

 

Annuleren en uitstel van afspraken

13. Afspraken kunnen kosteloos gewijzigd of geannuleerd worden tot 24 uur voor aanvang van de sessie. heb je al betaald? Dan heb je recht op volledige terugboeking of je kan het als krediet gebruiken voor een toekomstige boeking. 

14. Als je een afspraak korter dan 24 uur vantevoren annuleert, breng ik 50% van de kosten in rekening. Wanneer je een afspraak niet nakomt, reken ik het volledige bedrag. 

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle afspraken en behandeling bij Pure Male Massage. 

Ik heb deze voorwaarden opgesteld om onze afspraken zo prettig mogelijk te maken. Als iets niet duidelijk is, hoor ik dat graag. Ik stel jouw mening erg op prijs.