Tantra voor mannen, in Noord-Holland

Dit zijn wij

Een enthousiast en professioneel koppel. We hebben elkaar gevonden in de liefde en werken ieder voor onszelf onder de gemeenschappelijke naam van Pure Male Massage. 

Johan

Johan

Tantrisch Masseur / Eigenaar Pure Bodywork

Begon zijn tantrische reis op zijn 21ste en startte Pure Male Massage in 2014. Meer dan duizend cliënten maken dat hij zijn eigen manier van aanraken grondig in de vingers heeft.

Johan werd jarenlang begeleid door Dennis Coenraad, studeerde bij The New Tantra en volgde diverse trainingen bij Satyarthi Pelloquin. Zijn eerste graad in Reiki Usui Ryoho ontving hij van Sunny Nederlof.

Jordy

Jordy

Masseur / Coach / Eigenaar Jor Massage

Meer dan 10 jaar werkervaring als coach, een indrukwekkend levensverhaal en de bepalende invloed van tantra op zijn mentale en fysieke gezondheid*, maken van Jordy een toegewijde tantra coach.

Invoelend, eerlijk en openhartig. Jordy creëert een veilige en warme sfeer waarin ruimte is om helemaal jezelf te zijn. Laat je zien, laat je horen, laat je raken.

*LET OP: Tantra is geen therapie, als je psychologische of fysieke hulp nodig hebt raadpleeg dan een arts of hulpverlener. Voor Jordy is tantra een houding en biedt het handvatten voor persoonlijke groei.

Onze visie

Kwaliteit van aanraking

De kwaliteit van aanraking heeft onze prioriteit. Daarom bewegen we met zorg en aandacht, soms zacht, soms stevig, maar altijd met bewustzijn. We streven naar een gevoel van geborgenheid, dat je helpt jezelf totaal over te geven en ultieme ontspanning te ervaren.

Persoonlijke aandacht

Tijdens en rondom de sessies kiezen we voor een persoonlijke benadering. Jouw verhaal doet er toe. Jouw verlangens en behoeften zijn voor ons de belangrijkste leidraad. Zonder therapeutisch te worden, besteden we aandacht aan wie jij bent, op een menselijk niveau. 

Aanvoelen wat nodig is

Elk mens is anders, elke dag is anders. Daarom werken we niet met vaststaande patronen of riedeltjes. De hoge kwaliteit aanraking wordt versterkt door een intuïtief aanvoelen van wat jouw lijf nodig heeft. Hier. Nu. En dat heeft effect op je voor en na de sessie.

Persoonlijke ontwikkeling

We hebben ontdekt dat lichaamswerk kan bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling. Daarom creëeren we een ruimte waarin alle emoties en belevingen welkom zijn. Dit kan inzichten opleveren die je leven structureel veranderen. 

Open over seksualiteit

Onze benadering van seksualiteit is open en transparant. Genieten staat centraal. Seksuele handelingen zijn meestal bijna uitsluitend gericht op pik en billen. Ons streven is jou de kracht en sensatie van seksuele energie te laten ervaren door jouw hele lichaam. 

Onze vrienden, trainers en inspiratiebronnen

Online partners

MASSAGE-INFO.NL