Tantra voor mannen, in Noord-Holland

4-handen Massage

Een super ontspannende ervaring waarbij je echt uit je hoofd en in je lijf kan gaan. 

120 minuten €350

aanraking icoon blauw

aanraking ontvangen

onderbroek icoon blauw

onze slip blijft aan

seks icoon blauw

wel intiem, geen seks

explosie icoon blauw

geen ejaculatie

hoe werkt een 4-handen Massage

Echt uit je hoofd

Bij twee handen heeft je hoofd nog behoorlijk wat ruimte voor nadenken controle vasthouden. Bij drie handen wordt het lastig, maar dat valt nog te volgen. Vier handen zijn niet meer te volgen door je hoofd, waardoor je brein automatisch in ontspanning terecht komt. 

tantrische vaardigheden

Tantra Massage x2

Helemaal in je lijf

Een 4-handen massage is gebaseerd op de Tantra Massage. Centraal staan meditatie, zachte aanraking en sensuele prikkeling. 

De overweldigende combinatie van strijkingen, drukpunten, intimiteit, vingervlugheid, opwinding en vertraging weekt je even los van het dagelijks leven. 

Genieten

Een 4-handen massage is een kostbare investering. Dat begrijpen wij. Daarom doen we er alles aan om jou te ontzorgen. De hele sessie draait om jouw genot. Daarbij houden we ons uiteraard wel aan onze tantrische basisprincipes. 

Goed om te weten

Onze Tantrische Principes

Vertragen

Bewustzijn creëer je alleen als je de tijd neemt om te geven of te ontvangen. Door te vertragen worden sensaties intenser en heb je meer gelegenheid tot voelen.

Geen doel

Meestal zijn we doelgericht bezig, waardoor we prachtige momenten missen en vaak niet echt aanwezig zijn. Door expliciet geen doel na te streven blijven we beter in staat verbinding te maken.

Verwachtingen loslaten

Behalve een doel, hebben we vaak ook verwachtingen over hoe iets precies gaat. En daarmee sturen we onze gedachten vaak die kant op. En zo staan we niet open voor andere gebeurtenissen. We nodigen je uit je verwachtingen uit te spreken en los te laten, zodat je met een open houding de ervaring kan aangaan.

Je bent 100% verantwoordelijk voor jezelf

Jouw verlangens, grenzen en wensen zijn alleen bij jou bekend. Ook al zijn wij professionele bodyworkers, wij kunnen niet altijd alle signalen herkennen en al helemaal geen gedachten lezen. Daarom is het ten alle tijden essentieel om aan te geven wanneer iets niet goed voelt.

We komen niet klaar

Onze sessies hebben geen ‘happy ending’. We werken juist aan het opbouwen van energie. Opladen in plaats van ontladen. Spannend, maar uiteindelijk ONTspannend.

yab yum positie

contra-indicaties

"Ik voel me niet zo lekker"

In sommige gevallen is het niet verantwoord om te masseren. Sommige contra-indicaties zijn absoluut (x) en andere relatief of plaatselijk (!). Neem contact op voordat je een massage boekt, of meld de contra-indicatie bij de boeking als je al weet dat het geen probleem oplevert.

Deze lijst is niet uitputtend. Vraag gerust om advies als je ergens niet zeker van bent. Dan kijken we samen naar wat de beste aanpak is.

Koorts, griep, infectieziekten

Slechte algemene gezondheid

Ernstige vaataandoeningen

Besmettelijke huidziekten, steenpuisten

Te veel algehele pijn

Extreme vermoeidheid / uitputting

Alcohol- en drugsgebruik

Spataderen

Blessures

Ontstekingen

Open wonden

Te veel pijn op specifieke plekken

Onze praktijk verhuist

Per 1 juni vestigen wij ons in onze nieuwe woning Heerhugowaard. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op elk moment met één klik weer afmelden. 

Bedankt voor je aanmelding. Je blijft nu op de hoogte van onze laatste nieuwtjes.