ENERGETISCHE MASSAGES VOOR MANNEN, IN AMSTERDAM

Over mijn praktijk

Mijn naam is Johan van Walsem en Pure Male Massage Amsterdam is mijn praktijk. Ik ben als masseur Amsterdam gespecialiseerd in massage voor mannen. De kracht van energetische aanraking doorgeven aan mijn medemensen voelt ontzettend waardevol. Ik ervaar mijn bodywork als een roeping en wil dit zoveel mogelijk uitbreiden, zodat ik zoveel mogelijk mensen op deze wijze kan dienen.

Alle behandelingen zijn beschikbaar voor mannen van 18 jaar en ouder. Voor sommige behandelingen gelden toelatingseisen.

Mijn missie en visie

Mijn missie: mannen in contact brengen met hun lichaam en meer laten genieten van alle aspecten van hun seksualiteit.

Breath

Je ademhaling is een belangrijke indicator voor je welzijn en de mate van volheid waarmee je leeft. Observeer je adem maar eens. Adem je oppervlakkig of diep? Hoog in je borst of laag in je buik? Of ergens ertussenin?

Met mijn massages en de-armouring wil ik mensen lucht geven, zodat ze het leven ten volle kunnen inademen.

Heal

Fysieke en energetische aanraking ondersteund lichamelijke en spirituele heling.

Vanaf het moment dat we geboren worden bouwen we spanning op in ons lichaam. Die spanning blokkeert en verwondt ons. Met name op het gebied van seksualiteit kunnen we pijn en ongemak ervaren. Heling geeft meer rust en ontspanning in je dagelijkse en seksuele leven.

Enjoy

Spirituele en lichamelijk heling geeft je vrijheid. Je staat speelser in het leven, wordt vrijer in seks en neemt jezelf minder serieus. Geniet van wat je meemaakt en wees bewust aanwezig in het nu! Plezier in seks, met je partner(s) en met jezelf is een essentieel onderdeel van mijn levensvisie.

Mijn achtergrond

Masseur Amsterdam

In 2008 ben ik spelenderwijs met tantra begonnen. Sindsdien is tantra onlosmakelijk met mijn leven verbonden. Dat werd bekrachtigd toen ik in april 2014 mijn praktijk als masseur in Utrecht startte. Vanaf juni 2016 doe ik dit full time en vanaf mei 2017 ben ik actief in Amsterdam.

Meer dan 200 cliënten hebben tot nu toe kennis gemaakt met de kracht van energetische aanraking.

Voor mij is masseren onlosmakelijk verbonden met alle aspecten van het leven. Dat heb ik gaandeweg ontdekt. Hoe meer ik me verdiep in verschillende aspecten van het leven, hoe meer ik er achter kom hoe belangrijk liefdevolle aanraking is. Of het nu gaat om lichaam, geest, emotie of spiritualiteit; massages vormen een verbindende factor. Of je nu moeite hebt met dagelijkse beslommeringen, of worstelt met grote levensvragen; in een massage maak je contact met je bestaansrecht, met je diepste zelf. Ik neem je graag mee op reis die diepte in.