ENERGETISCHE MASSAGES VOOR MANNEN, IN AMSTERDAM

The AssWork ©

✅ Ervaar diepe ontspanning in je lichaam
✅ Reken af met ongezonde schaamte
✅ Ervaar plezier en leer het zelf ontdekken

€200 / 2 uur

*je kan je boeking tot 24 uur vooraf wijzigen of annuleren

p

Wat is het?

The AssWork © draait om het ontspannen van je bekkenbodem en kringspier. Opgeslagen spanning wordt vakkundig door mij losgewerkt. Daarbij kunnen allerlei emoties vrijkomen. Na afloop voel je een diepe ontspanning en mogelijk een onverklaarbaar gevoel van geluk.

Lees de uitgebreide info

Voor wie is het?

Voel je je verkrampt? Heb je last van schaamte of schuldgevoelens? Doet anale seks pijn? Heb je moeite om dingen los te laten? The AssWork © kan je daarbij helpen.

Alleen als je al een keer een tantra massage van mij hebt ontvangen, kan ik je toelaten voor The AssWork ©. Dat doe ik om te weten met wie ik te maken heb, voordat ik deze intieme sessie ga beginnen. Het kan dus zijn dat ik je niet toelaat als het niet goed voelt.

Let op: bij psychische klachten is het noodzakelijk om ook een specialist te raadplegen.

Uitgebreide info

Schaamte

Van kleinst af aan zijn we opgegroeid met de indruk dat alles wat met onze anus te maken heeft vies is. Deze overtuiging is diep in ons bewustzijn geworteld. Via onze ouders hebben we deze schaamte overgedragen gekregen. We zijn onze anus gaan associeren met slecht, vies en onplezierig; met stank en onbehoorlijkheid. Die associaties hebben een groot stempel gedrukt op onze ervaring. Daardoor is het natuurlijke genotsgevoel meestal teniet gedaan.

Spanning

Elke keer als je schrikt of bang bent, je schaamt of jezelf groot probeert te houden, span je je kringspier aan. Je slaat de spanning van dat moment op in het gebied rond je perineum, anus, penis en ballen. Die spanning blijft daar zitten en zorgt voor verkramping. Je energie wordt geblokkeerd. Met als gevolg dat je minder gevoelig wordt, minder kunt genieten van seks en vaak zelfs last krijgt van bijvoorbeeld erectieproblemen of onbedoelde zaadlozingen.

Meer plezier met The AssWork ©

Wist je dat je anus veel geiler kan worden dan je penis? Dat komt omdat je penis maar één zenuw heeft en je anus maar liefst drie. Tijdens een anale ontwapening geven bijna alle mensen aan dat na de pijn een extreem genotsgevoel losbarst. Wanneer je anus zich ontspant wordt deze sensitiever en kan je meer plezier beleven aan seks. Iedereen heeft het recht om volop van seks te genieten. En met een ontspannen anus heb je extra veel opties!

Intake en opbouw van een sessie

Omdat je al eens bij mij geweest bent wanneer je deze sessie boekt, weet ik in principe genoeg. Toch vind ik het fijn als je kort je motivatie voor deze sessie doorgeeft wanneer je de boeking maakt.

De sessie is grofweg opgebouwd uit drie delen: voorbereiding van je lichaam door een rustige full body massage. Vervolgens het gericht oprekken van de kringspier en weghalen van blokkades. Tenslotte een rustige afbouw waarbij je alle sensaties in je lichaam kan ervaren na het openen van je kringspier.

Methode van werken

Bij The AssWork © open ik op een rustige manier je kringspier met mijn vingers. Hiermee duw ik aanwezige blokkades weg. Dit kan pijnlijk en emotioneel zijn. Je hebt alle ruimte om hier uiting aan te geven. Bij extreme intensiteit, kunnen we korte pauzes inlassen.