ENERGETISCHE MASSAGES VOOR MANNEN, IN AMSTERDAM

Intuïtieve Tantra massage

✅ Voel je opgewekt en vrij
✅ Relaxte seksuele energie in je hele lijf
✅ Vergeet even alles om je heen

2 uur / €200

*je kan je boeking tot 24 uur vooraf wijzigen of annuleren

p

Wat is het?

De tantra massage is een diep ontspannende full body massage in combinatie met relaxte seksuele energie. Ik werk opbouwend van handcontact tot meer body-to-body. Met veel biologische geurloze kokosolie en body-sliding!

Laat je meevoeren in deze intuïtieve massage die je helpt ontspannen en vitaler te voelen.

Lees de uitgebreide info

Voor wie is het?

Iedere man van 18 jaar en ouder is welkom voor een tantra-massage. Het kan je helpen ontspannen en je ondersteunen bij het regenereren van seksuele energie.

Heb je problemen rond seksualiteit? Loop je met vragen over je seksuele identiteit? Raadpleeg dan zeker ook een specialist op dat gebied.

Uitgebreide info voor Tantra Massage

Opbouw van een sessie

De tantra massage is intuïtief en sensueel en daarom altijd verrassend. Ik stem de massage af op jouw lichaam en behoeften. Binnen de globale structuur heb ik de vrijheid om jou te ultieme ervaring te bieden.

De eerste fase van de tantra massage bestaat uit vertraging en ontspanning. Je ligt op je buik en ik geef je de tijd om je plek en houding te vinden. Door een subtiele aanraking met mijn handen breng ik je lichaam in een diepe ontspanning.

Langzaam bouw ik daarna de aanraking op en gebruik ik uiteindelijk mijn hele lichaam. Stap voor stap kan je daardoor meer loslaten en kan de energie beter door de lijf stromen. Ik masseer je rug en benen, je schouders en armen.

Speciale aandacht heb ik voor je billen en je perineum. Door afwisselend zachte en stevige aanraking wakker ik de energiestroom aan in je lijf. Dit is het moment waarop de sensualiteit toeneemt en je meer en meer kan genieten van de erotische massage.

In het laatste deel van de massage lig je op je rug en mag je je verder overgeven aan de sensaties in je lijf. Geniet van een zorgvuldige en sensuele aanraking en massage van de zachte delen van je lichaam, zoals je buik, zij, gezicht, en natuurlijk je pik en ballen.

Of je nou een erectie krijgt of niet, de massage geeft een boost aan je energielevel. Je behoudt je energie in plaats van het te verliezen in een ejaculatie. Ik help je de energie te verdelen door je lijf, zodat je aan het einde energiek voelt en je blij naar huis kan. Toch een ‘happy end’ dus, maar dan anders.

Veelgestelde vragen

Ben je als masseur ook naakt?
Nee, ik hou mijn onderbroek aan tijdens de massage. Als je op zoek bent naar een masseur die ook naakt is tijdens de massage, dan ben ik niet de masseur die je zoekt.

Stel dat ik een erectie krijg tijdens de massage, wat dan?
Dat is mooi! Een erectie is een teken van absolute ontspanning en dus een goed teken. Je mag er dus volledig van genieten.

Waarom geef je geen ‘happy end’?
De gedachte achter een tantra-massage is het opwekken van levensenergie waarmee je vitaal door het leven kan. Seksuele energie is de bron van én de weg naar onze natuurlijke gelukkige staat van zijn. Bij een piekorgasme drijf je de energie uit je lichaam, wat een soort kater-effect heeft. Wetenschap heeft aangetoond dat die zogenoemde kater gemiddeld 17 dagen duurt.