ENERGETISCHE MASSAGES VOOR MANNEN, IN AMSTERDAM

Free Your Body

✅ Geef ruimte aan opgekropte emoties
✅ Adem het leven voor 100% in
✅ Ervaar ongekende kracht in je lijf

€200 / 2 uur

*je kan je boeking tot 24 uur vooraf wijzigen of annuleren

p

Wat is het?

In een Free Your Body sessie ga je de strijd aan met diepgewortelde negatieve ervaringen. Die ervaringen hebben zich in onze spieren en ons bindweefsel vastgezet. Zo beinvloeden ze (on)gemerkt jouw dagelijkse bewegingen en orgaanfuncties.

Door verschillende druktechnieken worden de verharde weefsels weer zacht gemaakt. De oude, vastgekleefde energie komt los en kan je lichaam voorgoed verlaten.

Voor wie is het?

Loop je vaak tegen dezelfde problemen aan? Heb je vaak last van dezelfde emoties? Voel je onbegrijpelijk pijn in je lichaam? Dan kan een Free Your Body sessie je helpen.

Bij psychische klachten is het noodzakelijk om ook een specialist te raadplegen.

Lees de uitgebreide info

Uitgebreide info

Het ontstaan van het inwendige pantser (’armour’)

In elke levensfase ervaren we bedreigende situaties waartegen we onszelf moeten beschermen. Met name in de kwetsbare kindertijd en puberteit. Sommige van die situaties zijn dusdanig dat ze onze manier van denken, voelen en zijn voorgoed beïnvloeden.

De negatieve ervaring zet zich vast in je spier- en bindweefsel. Het weefsel verhard en voelt vaak als een pantser (‘armour’) in je lichaam. De techniek in deze sessie noemen we daarom de-armouring. Daarnaast kan het opgeslagen worden in je cellen en DNA, wat het overdraagbaar maakt naar toekomstige generaties.

‘Armour’ als oorzaak van zelf-destructie

Verharding van je spier- en bindweefsel heeft een enorme impact op zowel fysiek als emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Het leidt tot onbewuste patronen van zelf-sabotage en -destructie.
Tegenslag in je leven, moeite met het volbrengen van doelen, gevoel van zwaarte of ‘underdog’, angst in relaties, boosheid of frustratie, schaamte, wantrouwen, chronisch geldtekort, etc. zijn manifestaties van een inwendig pantser.
Zolang het pantser blijft, zullen deze patronen zich blijven herhalen.

Opruimen van de verharding

Body de-armouring biedt een grondige en permanente oplossing voor dergelijke problemen. Deze prachtige techniek ruimt niet alleen de lichamelijke verharding op, maar beïnvloed ook je mentale en emotionele gestel.

De-armouring brengt je terug naar je natuurlijke ontspanning en gelukkige staat van zijn. Het geeft je de mogelijkheid om spiritueel verder te groeien en geeft toegang tot een vreedzamer en welvarender leven.

Intake en opbouw van een sessie

Om een goed beeld te krijgen van jouw behoefte begint een Free Your Body sessie de eerste keer met een uitgebreide intake. Dat zijn vragen over de problemen waar je tegenaan loopt.

Jouw antwoorden zijn vertrouwelijk en blijven tussen ons. Ze vormen de basis voor de behandelingen.
Aan het begin van de eerste sessie bespreek ik kort mijn visie en behandelplan met je door. Daarna begin ik met een korte body-scan waarin ik het probleemgebied verken.

Tijdens de sessie lig je comfortabel op een behandeltafel. Je bovenlichaam is ontbloot, maar waar mogelijk en/of nodig toegedekt, zodat je lekker warm blijft.

Nazorg

Een Free Your Body sessie kan veel emoties losmaken en een diep proces op gang brengen. Dat proces houdt niet op bij het einde van de massage. Ook, en soms vooral, wanneer je naar huis gaat werkt dit door. Je staat hierin niet alleen.

Met name rondom de eerste paar behandelingen zal ik na afloop met je inchecken om te horen hoe het met je gaat. Dit doe ik meestal telefonisch, maar via Skype is ook mogelijk als je daar behoefte aan hebt.