ENERGETISCHE MASSAGES VOOR MANNEN, IN AMSTERDAM

Energetische massage

✅ Kom helemaal tot rust
✅ Helende aandacht voor jou
✅ Opladen met krachtige reiki energie

 

€200 / 120 minuten

*je kan je boeking tot 24 uur vooraf wijzigen of annuleren

p

Wat is het?

De energetische massage is een krachtige combinatie van Reiki met Chakra-balanstechnieken.

Een reiki-behandeling heeft een positief effect op het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

De reiki (energiestroom) dringt door tot diep in je lichaam en bereikt de plekken waar je het meest aandacht nodig hebt.

Lees de uitgebreide info

Voor wie is het?

Als je je uit balans voelt, niet lekker in je vel zit of moeite hebt om spanning los te laten, dan kan een energetische massage een goed idee zijn.

Ben je onder behandeling van een reguliere arts of therapeut? Dan kan een energetische massage ondersteunend werken bij de behandeling. Overleg wel altijd eerst met je behandelaar.

Uitgebreide info

De kracht van reiki

Reiki is een Japanse techniek van genezen, van heelwording, door middel van handoplegging. Reiki-energie is een spirituele energie die haar eigen weg gaat, en is niet te beïnvloeden door de wil of de geest. Reiki doet wat voor de ontvanger het beste is. Het is een krachtige, liefdevolle energie, een onvoorwaardelijke kracht, voor iedereen

Wanneer heb je reiki nodig?

Elk probleem in elke fase van ons bestaan is goed te behandelen met reiki. Reiki geeft je de gelegenheid je eigen, diep verborgen ik terug te vinden. Het geeft je weer een duidelijk beeld van de reden van je bestaan.

Maar ook (of misschien wel juist!) als je geen specifieke of noemenswaardige problemen hebt, is reiki een waardevolle toevoeging. Reiki geeft het leven een diepere betekenis.

Reiki werkt op vier niveau’s:

  • fysiek
  • emotioneel
  • mentaal
  • spiritueel

Reiki brengt je terug in balans op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau door het stimuleren van het zelfhelende vermogen van je lichaam en geest.

Intake en opbouw van een sessie

Om een beeld te krijgen van jouw motivatie zal ik voorafgaand aan de sessie wat vragen stellen.

De energetische massage is een krachtige combinatie van Reiki en Chakra-balans. Via een deels intuïtieve vorm en deels vast patroon van aanraking breng ik je lichaam in een diepe ontspanning. In die ontspanning vindt de heling plaats.

Tijdens de reiki-behandeling, breng ik ook je chakra’s weer in balans. Dit is een fijn, rustgevend proces. Veel mensen ervaren het als een (toenemend) gevoel van veiligheid en zekerheid. Je ademhaling wordt dieper en je voelt je rustiger.

Tijdens de gehele sessie hou je je kleren aan. Draag daarom voor je eigen plezier makkelijke kleding die niet knelt.