ENERGETISCHE MASSAGES VOOR MANNEN, IN AMSTERDAM

Veelgestelde vragen

Intimiteit en hygiëne

Is de energetische massage erotisch?
Nee, bij de energetische massage mag je zelfs je kleren aanhouden als je dat fijn vindt.

Is een tantra massage erotisch?
Zeker. Omdat tantra over alle aspecten van het leven gaat, draait het bij de massage om het heractiveren van je levensenergie. Seksualiteit is de bron van die levensenergie. De massage is dus bijna altijd erotisch.

Ben je als masseur ook naakt?
Nee, je kunt erop rekenen dat ik mij altijd professioneel begrens met passende kleding. Als masseur doe ik mijn best om op een professionele manier mannen te helpen met ontspannen. Uitgangspunt bij mijn massage voor mannen is dat je ruimte krijgt om bij jezelf naar binnen te keren. Mijn lichaam is een hulpmiddel en bedoeld om jouw ontspanning zo optimaal mogelijk te maken.

Geef je ook full body massages?
Jazeker. Mijn tantra massage is altijd een full body massage, inclusief de erogene zones. Het blijft wel altijd een massage en geen seksuele handeling. Voor aanvang van elke massage vraag ik je of je op dat moment open staat voor een full body massage of dat je misschien liever niet direct aangeraakt wordt in je erogene zones.

Geef je ook body to body massage?
Op dit moment niet.

Hoe garandeer je de hygiëne tijdens een massage?
Je ligt altijd op schone lakens en ik was voor en na elke massage mijn handen. Bij de AssWork Upgrade gebruik ik latex (of latexvrije) handschoenen. Als je een huidziekte of besmettelijke aandoening hebt kan ik je helaas niet masseren.

Erectie en klaarkomen

Stel dat ik een erectie krijg tijdens de (tantra) massage, wat dan?
Allereerst ben je niet de enige. Een erectie is een teken van absolute ontspanning en dus een goed teken. Bij de tantra massage kan ik de opbouw van energie in je pik bewust ondersteunen en daarna verspreiden door je lichaam.

Waarom geef je geen ‘happy ending’?
De gedachte achter een energetische massage is het opwekken van levensenergie waarmee je vitaal door het leven kan. Seksuele energie is de bron van én de weg naar onze natuurlijke gelukkige staat van zijn. Bij een piekorgasme drijf je de energie uit je lichaam, wat een soort kater-effect heeft.

Wetenschap heeft aangetoond dat die zogenoemde kater gemiddeld 17 dagen duurt. Voor meer informatie over dit principe verwijs ik graag naar The New Tantra’s website 21daychallenge.com (Engels). Bekijk het filmpje op de Challenge-pagina en ga de uitdaging aan! Met een massage van Pure Male Massage ben je alvast op de goede weg.

Ik wil leren mijn orgasme uit te stellen. Helpt een tantra massage daarbij?
Orgasme leren uitstellen vraagt bovenal heel veel oefening. Een tantra massage door mij kan hier zeker in ondersteunen. Met name de Cock Yoga en The AssWork Upgrades werken positief op de ontspanning van je bekkengebied.

Wat als ik per ongeluk klaar kom?
Dat komt eigenlijk nooit voor. Sowieso kan je bij mij aangeven als je voelt dat de spanning te groot wordt. Als je toch klaarkomt, neem ik even de tijd om je met een warme doek schoon te maken.

Daarna gaan we door met de massage. Meestal zal je na een ejaculatie minder energie hebben en misschien voelt het zelf niet fijn om door te gaan. Ik vind het fijn als je dit aangeeft, zodat ik de massage kan aanpassen aan jouw behoefte van dat moment.

Tantra algemeen

Moet ik ervaring hebben met tantra?
Nee, de massages zijn volledig toegankelijk voor iedereen, ongeacht ervaring of kennis van tantra.

Zijn de tantra massages wel geschikt voor heteromannen?
Zeker! Een groot deel van mijn cliënten is hetero- of biseksueel. Vaak is het als mannen onderling heel relaxt. Uitgangspunt van de massage is om jouw lichaam op te laden en jou te helpen met ontspannen.

Ik heb een monogame relatie. In hoeverre is de tantra massage geschikt voor mij?
Veel van mijn cliënten hebben een (monogame) relatie. Wat het hen brengt is meer ontspanning op seksueel gebied en meer levenslust. Dat is altijd een waardevolle toevoeging aan je relatie.

Als je strikte afspraken met elkaar hebt dat niemand anders aan je pik mag zitten, dan is de energetische massage een betere optie. Maar als je begrijpt dat de massage niet gaat om seksuele activiteit, dan zal je beide van het resultaat kunnen genieten.

The AssWork © / anale seks

Anale seks doet pijn. Is The AssWork © dan wel verstandig?
Hierbij is het goed om na te gaan wat de bron van de pijn is. Als je een fysieke indicatie hebt is het verstandig om een arts te raadplegen. Ik kan je dan geen The AssWork © sessie geven.

Als de reden is dat je kringspier op slot zit (90% van de mannen heeft dat) dan is The AssWork © juist een goede sessie voor jou. Met beleid en jarenlange ervaring maak ik je kringpier vrij van blokkades, zodat je daarna echt kunt genieten van anale seks.

Is The AssWork © pijnlijk?
Voor de meeste mannen wel. Jarenlange angst en spanning zit opgeslagen in je kringspieren en het gebied eromheen. Het loslaten van die spanning is een intens proces waarin ik je stap voor stap begeleid.

Boekingen en website

Voor wie is jouw massage geschikt?
Elke man, vanaf 18 jaar en ouder, van elke afkomst, seksuele voorkeur, etc is welkom bij Pure Male Massage.

Ik red het niet om op tijd te komen. Wat moet ik doen?
Laat het me zo snel mogelijk weten. Dan kunnen we afstemmen wat het beste is om te doen. Vaak is het geen probleem, omdat ik voldoende ruimte tussen massages in gepland heb.

Ik wil graag een massage op een ander tijdstip dan aangegeven staat. Kan dat?
Zolang het binnen de openingstijden valt, is dat vaak wel mogelijk. Buiten de openingstijden is het niet mogelijk om gemasseerd te worden.

Via het boekingssysteem kan je zien wanneer ik beschikbaar ben. De grijze vlakken zijn de te boeken tijdstippen. Wil je een half uurtje eerder of later, neem dan vooraf even contact op per mail.

Kan ik per mail een afspraak maken of wijzigen?
Het handigste is om op de website in te loggen. Je kunt dan meteen zien wanneer ik beschikbaar ben en een afspraak inplannen. Als de agenda geen opties weergeeft, ben ik niet beschikbaar.

Kan ik ook telefonisch een afspraak maken of wijzigen?
Zeker. Als je niet in staat bent om via internet een afspraak te boeken, bel dan 0629406708 om een afspraak te maken.

Inloggen lukt niet. Wat moet ik doen?
Neem contact op met mij via mail of per telefoon.

Bereikbaarheid en betalen

Hoe makkelijk ben je bereikbaar?
Met de auto kan je heel makkelijk vanaf de A10 Ring West bij mijn huis komen.
Met openbaar vervoer reis je via Amsterdam Zuid, Schiphol of Sloterdijk en pak je de bus, tram of metro.
Precieze route-aanwijzingen ontvang je bij je boeking.

Kan ik cash betalen?
Ja. Liefst wel gepast, omdat ik niet altijd wisselgeld heb.

Kan ik met pin betalen?
Ja. Ik accepteer alle gangbare debet- en creditkaarten, inclusief American Express

Kan ik online betalen?
Ja, na het boeken kan je meteen via PayPal afrekenen.

Kan ik een factuur met btw krijgen?
Zeker. Laat het mij weten per mail of vraag het als je me ziet.

veelgestelde vragen

Waarmee kan ik je helpen?

Deze pagina is tot stand gekomen met bijdragen van veel cliënten die mij vragen stelden. Heb jij een vraag die er nog niet bij staat? Laat het me weten! Per mail of telefoon.

06 29 406 708

bel me voor vragen