ENERGETISCHE MASSAGES VOOR MANNEN, IN AMSTERDAM

Algemene Voorwaarden: de kleine lettertjes groot

Deze algemene voorwaarden gelden voor alle behandelingen bij Pure Male Massage

Verantwoordelijkheid

1. De massages die je bij Pure Male Massage ondergaat, zijn niet bedoeld om ‘medische condities’ (zoals ziekte, acute of chronische klachten) te diagnosticeren en/of te behandelen. Bij twijfel over een aandoening of blessure kan besloten worden om af te zien van het geven van een massage en kan ik je doorverwijzen naar een arts/therapeut/specialist. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra jouw behandelend arts hierin toestemt.

2. Ben je onder behandeling van een arts, therapeut of specialist, of gebruik je medicijnen dan is het verstandig met je arts te overleggen of je gemasseerd mag worden.

3. De cliënt is zelf verantwoordelijk voor de informatie en de juistheid ervan die hij/zij tijdens het intake gesprek aan mij verstrekt, zodat ik de massage zo verantwoordelijk en veilig mogelijk uit kan voeren.

4. Pure Male Massage neemt verantwoordelijkheid voor negatieve resultaten en ik zal mijn uiterste best doen dit naar vermogen op te lossen. Het is daarom erg belangrijk dat je mij de juiste informatie geeft over eventuele blessures en/of ziektes.

5. Pure Male Massage voelt zich verantwoordelijk voor jouw eigendommen. Daarom doe ik mijn uiterste best om deze tijdens de behandeling zo goed mogelijk te beschermen zodat je echt kan ontspannen.

6. De diploma’s / certificaten die behaald zijn, zijn voor jou als cliënt beschikbaar om te zien.

Omgansgvormen

7. Wederzijds respect in een veilige sfeer en goede hygiëne voor zowel jou als mij is een vanzelfsprekendheid tijdens een massage.

8. De sessies die worden gegeven, zijn vrij van seks. Betast je jezelf of mij seksueel of maak je seksueel getinte opmerkingen, dan zal ik de massage stoppen en je per direct naar huis sturen.

9. Mobiele telefoons e.d. dienen uit te staan of op vliegtuigstand voor aanvang van de massage.

10. Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Korter dan 24 uur vooraf geannuleerde afspraken worden aan je doorberekend.

Betaling en tevredenheid

11. Je kunt bij mij contant en met pin betalen, online vooraf via paypal of per elektronische overboeking naar NL55 TRIO 0197 7989 26.

12. Bij het maken van een afspraak wordt altijd je e-mailadres, adres en telefoonnummer gevraagd voor mijn administratie. Bovendien worden alle persoonlijke en medische gegevens die je voor of tijdens de massage aan mij geeft, vertrouwelijk behandeld. Zonder jouw toestemming worden deze nooit aan derden verstrekt.

13. Mocht je niet tevreden zijn over de manier waarop ik je behandeld hebt, dan hoor ik dit graag van je. Het liefst binnen een week na de behandeling, zodat we er op korte termijn samen uit kunnen proberen te komen.

Deze algemene voorwaarden heb ik opgesteld om onze afspraken zo prettig mogelijk te maken. Als iets niet duidelijk is, hoor ik dat graag. Ik stel jouw mening erg op prijs.

algemene voorwaarden - certificaat reiki 1